Mechanieker

Functieomschrijving

Als mechanieker vorm jij het hart van onze organisatie en werk je zowel in het atelier als bij onze klanten: je reviseert elektromotoren, pompen, ventilatoren, reductoren en andere elektromechanische aandrijvingen. Aan de hand van elektrische metingen en controle van de mechanische onderdelen beslis je welke herstelwerkzaamheden je op de aandrijving zal uitvoeren. Hou je van afwisseling en ga je ook graag de baan op? Dat kan! Je gaat ter plaatse bij de klant om de aandrijvingen te demonteren en opnieuw in de machine te monteren. Ook sta je in voor de nodige onderhoudswerkzaamheden op machines bij de klant. Naast dit alles, neem je actief deel aan ons beleid rond kwaliteitscontrole.Vereisten

Wie zoeken wij?


Voor de functie van mechanieker beschik je over een technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast beschik je over een goede mechanische kennis en combineer je technisch inzicht met mechanische vaardigheden.


Wat zoek jij?


VDP Industries streeft naar expertise op een hoog niveau: je mag dan ook zeker zijn dat je jouw talenten en technische kennis verder kan ontwikkelen. Jij maakt hierbij het verschil: we werken in kleine teams waardoor jouw inzet rechtstreeks tot een beter resultaat leidt. Naast dit alles kan je rekenen op een marktconform salaris aangevuld extralegale voordelen.